UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş, Adını Gruplara Yazdırdı

UEFA Avrupa Ligi play – off turu rövanş maçında Beşiktaş ile Lugano, karşı karşıya geldi. Hakem Radu Petrescu’nun yönettiği karşılamadan Beşiktaş 5 – 1 galip ayrıldı.

Haber Merkezi / Beşiktaş’a turu getiren golü 7. ve 71. dakikada Ciro Immobile, 65. dakikada Gedson Fernandes, 70. dakikadaRafa Silva ve 90+2. dakikada Salih Uçan, Lugano’nun tek golünü ise 59. dakikada Shkelgim Vladi kaydetti.

Thun Stadı’nda oynanan ilk karşılaşma 3 – 3 berabere sona ermişti. Beşiktaş’ın gollerini 21. ve 51. dakikada Gedson Fernandes, 55. dakikada Al Musrati , Lugano’nun gollerini ise, 34. dakikada Uran Bislimi, 56. dakikada Renato Steffen ve 63. dakikada Paulista (KK) kaydetmişti.

Galatasaray, önceki gün UEFA Şampiyonlar Ligi play – off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys’a elenmişti. Fenerbahçe ise aynı turnuvanın üçüncü ön eleme turunda Fransa’dan Lille’e elenmişti. Her iki takım da UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi play – off turunda ekibi St. Patrick’s Athletic’i eleyerek lig aşamasında yarışmaya hak kazandı. Trabzonspor ise, aynı turnuvanın play – off turunda St. Gallen’e elendi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir