Sonbaharda Minimalizm: Ne Kadar Basit, O Kadar İyi

Bazen en basit kombinler en çok ilgiyi çekebilir. Bu nedenle gardırobunuzda asla modası geçmeyen belli başlı parçaların olması gerekir: Pantolon, gömlek, ceket ve kazak. Bu giysiler her sonbahar kombininin temelidir ve doğru kombinlendiğinde özgüveniniz anında yükseltir.

Haber Merkezi / Modayla oynamayı seviyorsanız, her zaman sonbahar renklerine havalı bir aksesuar ekleyebilirsiniz. Zarafet sadelikte yatar fikrine dair birkaç öneri:

Kazak ve geniş kot: Gri bu sezonun trend rengi, fark edilmek istiyorsanız kot pantolonla gri bir kazak ve balıkçı yaka giyin. Kot pantolonun da gri olması en uygunu olacaktır.

Deri ceket, mini etek ve bot: Mini eteği örme bir üst veya düz bir tişört ve botlarla kombinleyin. Paltonun yanında deri ceket sonbaharın en iyi parçasıdır ve bu kombinasyona mükemmel bir şekilde uyacaktır.

Kot ceket, kot etek ve kovboy çizmeleri: Farklı bir kombin istiyorsanız kot etek, kot ceket ve iri kovboy çizmeleriyle kombinleyebilirsiniz.

Uzun kollu elbise ve blazer: Farklı ve aynı zamanda şık olmak istiyorsanız, uzun kollu bir elbise seçin, hatta deri bir elbise bile giyebilirsiniz ve kontrast renkte bir blazer tercih edin. Çok fazla çaba harcamadan şık görüneceksiniz.

Mont, kot ve sandalet veya terlik: Havalar soğuduğunda sandalet / terlik kaldırmanıza gerek yok. Sizi ısıtacak bir kıyafet kombinlemek yeterli, klasik bir ceket ve kot pantolon temeldir. Ayrıca bir kazak veya kapüşonlu üst giyebilirsiniz.

Örme elbise, diz üstü çizme ve çanta: Monokromatik her zaman daha basit, çarpıcı ve şık bir stildir, kombinlemesi kolaydır. En sevdiğiniz rengi seçin ve aynı renkte örme bir elbise, diz üstü çizmeler ve bir çanta.

Kalem etek, balıkçı yaka ve blazer: Kalem etek sıkı bir kesime sahiptir ve genellikle iş kombinlerinde giyilir. Aynı anda hem şık görünmek hem de rahat olmak istediğinizde, onu balıkçı yaka ve blazer ile kombinleyin.

Bu kombinasyon tüm iş toplantıları için idealdir ve sadece ciddi olduğunuzu değil, aynı zamanda şık olduğunuzu da gösterir.

Uzun ceket, geniş pantolon ve spor ayakkabılar: Şık görünmek istediğinizde giyebileceğiniz şık retro spor ayakkabı modelleri bulunmaktadır. Günlük sonbahar kıyafeti için en sevdiğiniz spor ayakkabılarınızı uzun bir palto ve geniş bir pantolonla kombinleyebilirsiniz.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir