Şampiyonlar Ligi: Fenerbahçe’nin Rakibi Belli Oldu

Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en önemli turnuvası olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin ikinci ön eleme turundaki rakibi İsviçre’nin Lugano takımı oldu.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, UEFA’nın İsviçre Nyon’da bulunan merkezinde yapılan kura çekimine seri başı olarak katıldı. İkinci ön eleme turunda ilk maçlar 23 ve 24 Temmuz, rövanş karşılaşmaları ise 30 veya 31 Temmuz’da oynanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki ikinci önemli organizasyonu UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda, Ruzomberok (Slovakya)-Tobol (Kazakistan) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Trabzonspor ilk maçını deplasmanda, rövanşı ise evinde oynayacak. UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25 Temmuz’da, rövanşlar ise 1 Ağustos’ta yapılacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvası olan UEFA Konferans Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda, Isloch Minsk Region (Belarus) – La Fiorita 1967 (San Marino) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UEFA Konferans Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25 Temmuz’da, rövanşlar ise 1 Ağustos’ta oynanacak. Başakşehir, bu turdaki ilk maçı evinde, rövanşı ise deplasmanda yapacak.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir