Kot Pantolonlarla Bot Nasıl Giyilir? Altı Kombin Fikri

Moda söz konusu olduğunda, katı kurallar yoktur, öneriler vardır. Nihayetinde, beğendiğiniz ve rahat hissettiğiniz şeyi giymelisiniz. Kot pantolonlarla bot kombinlemek kolaydır, yeter ki bazı basit önerileri takip edin.

Haber Merkezi / Kot pantolonlar ile bot giymenin farklı yollarına girmeden önce, bunların çoğunun kişisel tercihinize bağlı olduğunu belirtmek gerekir.

Düz paça kot pantolonlar: Düz paça kot pantolonlar tüm bacak boyunca düz bir şekilde yukarı ve aşağı oturur. Bu kot pantolon stilini bilek botları, kovboy botları ve chelsea botları ile giyebilirsiniz.

Skinny jeanler: Skinny jeanler uyluktan bileğe kadar bacak boyunca dar kesimlidir. Bu jeanler diz üstü botlar için idealdir.

Çizme paça pantolonlar: Çizme paça pantolonlar bilekte hafifçe genişler. Çizme paça pantolonlar bilek botları, kışlık botlar ve kovboy botlarıyla iyi bir şekilde eşleşir.

Geniş paçalı kot pantolonlar: Geniş paçalı kot pantolonlar bacak boyunca geniş kesilir, uyluk ortasından başlayarak genişler ve daha sonra geniş bir bacak açıklığına doğru devam eder. Geniş paçalı kot pantolonları bilek botları, botlar veya chelsea botlarıyla eşleştirebilirsiniz.

Altı kombin fikri:

Rahat görünüm: Günlük rahat bir görünüm için dar kot pantolon ve bir tişört veya kalın kazakla bir çift bilek botu giyinin. Optimum konfor için askeri botları, düz botlar veya blok topuklu botlar giyebilirsiniz.

Daha cesur görünüm: Daha cesur bir görünüm için yüksek topuklu veya süslemeli botlar ile bilek botları giyinin. Siyah dar kot pantolon veya koyu kot pantolonu bir atlet ve siyah deri ceketle ile eşleştirin. Alternatif olarak, dar kot pantolonlarla yüksek topuklu diz üstü botlar giyebilirsiniz.

İş için: Süet bilekte bot, deri veya suni deriden yapılmış siyah bilekte bir botu koyu dar kot pantolon, düğmeli gömlek ve bir blazer ile eşleştirerek iş için mükemmel bir görünümü elde edebilirsiniz. Beyaz bir tişört ve bir hırka da iş ortamına bağlı olarak harika bir görünüm olabilir.

Zıt renkler: Beyaz kot pantolonlar sadece yaz için değildir; sonbahar ve ilkbaharda beyaz kot pantolon ve botları eşleştirebilirsiniz. Beyaz kot pantolonu üstüne bol siyah bir kazak veya koyu kot ceket gibi daha koyu renklerle kontrast oluşturabilirsiniz.

Kış için: Kışlık botlarınız ile dar veya çizme paça kot pantolon ile eşleştirebilirsiniz, renk katmak için parlak bir şişme mont tercih edilebilir.

Tamamen farklı görünüm: Baştan ayağa farklı bir görünüm için kovboy botlar, çizme paça kot pantolonlar, bol düğmeli bir gömlek tercih edebilirsiniz.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir