Fenerbahçe’nin D.G. Sivasspor Maçı Kampı Kadrosu Belli Oldu

Fenerbahçe, Süper Lig’in 32. haftasında 29 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda D. G. Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Haber Merkezi / Teknik Direktör Jorge Jesus yönetimindeki idman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla süren idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe’nin kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

İrfan Can Eğribayat, Osman Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Luan Peres, Yiğit Efe Demir, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Nazım Sangare, Jayden Oosterwolde, Ezgjan Alioski, Willian Arao, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Mert Hakan Yandaş, Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Serdar Dursun, Joshua King, Enner Valencia, Joao Pedro.

Sivasspor ile Fenerbahçe bugüne kadar 35 maçta karşı karşıya gelmiştir. En son 7 Kasım 2022 tarihinde karşılaşan iki ekip arasındaki bir sonraki maç 29 Nisan 2023 tarihinde oynanacaktır.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 13. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor’u, 48. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 yendi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir