Fazla Kilolu Musunuz? Kilo Vermek İçin Bu Egzersizleri Uygulayın

Kilo vermek istiyorsanız ve yüksek tempolu egzersizler istemiyorsanız, eklemlerinizi zorlamayacak veya mevcut rahatsızlıklarınızı daha da kötüleştirmeyecek birçok etkili egzersiz bulunmakta.

Haber Merkezi / İşte, fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilecek bazı düşük tempolu egzersizler:

Yürüyüş: En basit ve en erişilebilir egzersizlerden biri olan yürüyüş, eklemlerinize çok fazla yük bindirmeden kalori yakmanıza ve kardiyovasküler sağlığınızı iyileştirmenize yardımcı olabilir. Günde 30 dakikalık tempolu yürüyüşler hedefleyin ve hızınızı veya sürenizi kademeli olarak artırmaya çalışın.

Bisiklet: Bisiklet sürmek eklemlerinize ek yük bindirmeden alt vücudunuzu hedef alan harika bir egzersizdir. Ayrıca genel sağlığınızı korumaya yardımcı olur.

Yüzme: Yüzme, mükemmel bir tüm vücut egzersizidir. Suyun kaldırma kuvveti vücudunuzdaki etkiyi azaltır ve bu da yüzmeyi eklem ağrısı veya hareket kabiliyeti sorunları olanlar için harika bir seçenek haline getirir.

Güç antrenmanı: Vücut ağırlığı squat, lunge ve direnç bandı egzersizleri gibi güç antrenmanı egzersizlerini dahil etmek kas yapmanıza ve metabolizmanızı hızlandırmanıza yardımcı olabilir. Etkiyi en aza indirmek ve faydaları en üst düzeye çıkarmak için yavaş ve kontrollü hareketlere odaklanın.

Yoga: Yoga sadece esnekliği ve dengeyi geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda güç oluşturmaya ve stresi azaltmaya da yardımcı olur.

Kürek çekme: Kürek makinesi, kollarınızı, bacaklarınızı ve gövdenizi hedef alan tam vücut egzersizidir. Eklemlerinize zarar vermeden kalori yakmanıza ve kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olabilecek düşük etkili bir egzersizdir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir