En Popüler Erkek Saç Kesimi Modelleri

2024 yılında, erkek saç modelleri, klasik ve modern unsurların bir arada yer aldığı bir yapıya bürünerek farklı tercihlere ve tarzlara uygun geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor.

Mürettebat Saç Kesimi: Her yüz şekline ve saç tipine uygun, klasik ve çok yönlü erkek saç kesimi.

Undercut Saç Kesimi: Yanları kısa, üstleri daha uzun olan, cesur ve sıra dışı bir görünüm sunan şık bir saç kesimi.

Fade Saç Kesimi: Fade saç kesimi, kısa saçtan uzun saça doğru kademeli bir geçiş sağlayarak şık ve modern bir görünüm yaratır.

Pompadour Saç Kesimi: Üstte hacimli saçların yukarı ve arkaya doğru taranarak sofistike bir görünüm kazandırıldığı zamansız bir stil.

Buzz Saç Kesimi: Temiz ve minimalist bir stil için ideal, eşit derecede kısa saç uzunluğuna sahip, bakımı kolay ve pratik bir saç kesimi.

Quiff Saç Kesimi: Hacim ve dokuyu bir araya getiren, üstte daha uzun olan saçların yukarı ve arkaya doğru şekillendirildiği popüler bir erkek saç modeli.

Mohawk Saç Kesimi: Ortada uzun bir saç şeridi bulunan, yanların ise kazınmış veya kısa kesilmiş olduğu maceracı ve cesur bir saç kesimi.

Taper Saç Kesimi: Üstten yanlara ve arkaya doğru uzunluğu giderek azalan, temiz ve bakımlı bir görünüm sağlayan saç kesimi.

Yandan Ayrılmış Saç Kesimi: Saçın tek taraftan ayrıldığı, hem resmi hem de günlük kullanıma uygun, zamansız ve çok yönlü bir saç modeli.

Geriye Taralı Saç Kesimi: Geriye taranmış saç modeli, saçı geriye doğru tarayıp, şık ve cilalı bir görünüm için şekillendirici bir ürün uygulamayı içerir. Orta ila uzun saçlarda iyi sonuç verir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir