Barbados’u Keşfetmeyi Mi Planlıyorsunuz? Bu 5 Muhteşem Yeri Ziyaret Edin

Muhteşem plajları, zengin deniz yaşamı ve nefes kesici kıyı manzaralarına sahip Karayip adası Barbados’u ziyaret etmeyi mi planlıyorsunuz? O halde çantanızı hazırlayın ve bu Karayip mücevherini keşfetmeye hazır olun!

Haber Merkezi / İşte bu büyüleyici adada mutlaka ziyaret etmeniz gereken beş yer:

Harrison Mağarası: Barbados’un kalbinde yer alan Harrison Mağarası, sarkıtlar, dikitler ve kristal berraklığındaki göletlerle dolu nefes kesici bir kireç taşı mağarasıdır.

Bathsheba Plajı: Barbados’un doğu kıyısındaki Bathsheba Plajı, adayı ziyaret edenlerin favori yerlerinden biri. Bathsheba Plajı, Atlantik Okyanusu’nun ham, evcilleştirilmemiş güzelliğine tanıklık etmek için harika bir yer.

St. Nicholas Manastırı: St. Nicholas Manastırı’nı ziyaret ederek zamanda geriye gidebilirsiniz. 1658 yılında inşa edilen St. Nicholas Manastırı’nda, ziyaretçilerin deneyebileceği ve satın alabileceği rom da üretilmektedir.

Carlisle Koyu: Carlisle Koyu, plaj severler ve su sporları meraklıları için bir cennet. Başkent Bridgetown’a yakın olan hilal şeklindeki bu koy, beyaz kumlu plajları ve berrak sularıyla biliniyor. Şnorkelli yüzme ve tüplü dalış için mükemmel bir nokta olan Carlisle Koyu’nun hemen açığında birkaç gemi enkazı da var.

Hunte Bahçeleri: Yemyeşil bitki örtüsü ve canlı çiçek sevenler için Hunte Bahçeleri mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerden biri. Bahçıvan Anthony Hunte tarafından oluşturulan bu bahçeler, egzotik bitkiler, rengarenk çiçekler ve dingin patikalarla dolu bir botanik harikalar diyarı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir