Avrupa Ligi: Trabzonspor’un Muhtemel Rakibi Belli Oldu

Trabzonspor, Ruzomberok’u elemesi halinde Avrupa Ligi 3. eleme turunda Wisla Krakow – Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maçlar 8 Ağustos’ta, ikinci maçlar 15 Ağustos’ta oynanacak.

Haber Merkezi / Avrupa Ligi’nde 3. eleme turunun kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleşti. Turnuvaya 2. eleme turundan dahil olan Trabzonspor’un bir sonraki 3. eleme turundaki muhtemel rakibi belli oldu.

Trabzonspor, Ruzomberok’u elemesi halinde Wisla Krakow-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Avrupa Ligi’nde 3. eleme turunda ilk maçlar 8 Ağustos’ta, ikinci maçlar 15 Ağustos’ta oynanacak.

Polonya’nın Krakow şehrinde kurulan Wisła Krakow maçlarını 33 bin 268 kişilik Miejski Stadı’nda oynuyor. Wisła Krakow, Polonya’nın en eski ve en başarılı kulüplerinden biri ve şu ana kadar Polonya Ligi’ni 14 kez kazandı.

1899 yılında Avusturya’nın Viyana şehrinde kurulan Rapid Wien, Avusturya’nın en başarılı takımı olarak göze çarpıyor.

Öte yandan Fenerbahçe, Lugano’yu elemesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile karşılaşacak. Devler Ligi’nde 3. eleme turunda ilk maçlar 6-7 Ağustos’ta, rövanş karşılaşmaları ise 13 Ağustos’ta oynanacak.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir