A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi’ne Veda Etti!

Tayland’da düzenlenen FIVB Milletler Ligi final organizasyonunun çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Polonya, Indoor Stadium Huamark Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Haber Merkezi / Karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılan A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvaya veda etti. Polonya ise, yarı finalde 22 Haziran Cumartesi günü İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın ilk setini 25-20’lik skorla A Milli Kadın Voleybol Takımı aldı. 2. set 25-22’lik sonuçla Polonya’nın oldu. 3. seti de 25-20 kazanan Polonya, setlerde 2-1 öne geçti.

4. sette toparlanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu seti 25-19 kazanarak maçı final setine taşıdı. Final setinde inişli çıkışlı bir performans sergileyen A Milli Kadın Voleybol Takımı, seti 15-11 maçı da 3-2 kaybetti.

Kadınlar Milletler Ligi’nde Antalya etabını 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, ikinci etapta ise 4’te 4 yapmıştı.

Hong Kong’ta oynanan Dominik Cumhuriyeti ve Tayland karşılaşmalarını kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, son olarak Brezilya ve Çin karşılaşmalarından mağlubiyetle ayrıldı.

Salon: Indoor Stadium Huamark

Hakemler: Noemi Karina Rene, Joo-Hee Kang

Polonya: Korneluk, Stysiak, Lukasik, Jurczyk, Wolosz, Medrzyk, Szczyglowska (L) (Smarzek, Wenerska, Czyrnianska, Lysiak)

Türkiye: Cansu, Ebrar, Aslı, Vargas, Derya, Eda, Gizem (L) (Elif, Ayça, Tuğba, Beyza)

Setler: 20-25, 25-22, 25-20, 19-25, 15-11

Süre: 1 saat 48 dakika

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir