Süper Lig: Trabzonspor Uzatmalarda Yıkıldı

Süper Lig’in 10. hafta maçında Göztepe ile Trabzonspor, Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Hakem Cihan Aydın’ın yönettiği karşılaşmadan Göztepe, 2-1 galip ayrıldı.

Haber Merkezi / Göztepe’nin gollerini 60. dakikada Isaac Solet ve 90+2. dakikada David Tijanic, Trabzonspor’un tek golünü ise 64. dakikada penaltıdan Simon Banza kaydetti.

Göztepe, bu galibiyet ile puanını 15’e yükseltirken, Trabzonspor 12 puanda kaldı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan müsabakada Göztepe, 60. dakikada Isaac Solet’in golüyle öne geçse de 64. dakikada Simon Banza’nın penaltıdan attığı gole engel olamadı. David Tijanic ile 90+2. dakikada bir gol daha bulan Göztepe, karşılaşmayı 2-1 üstün tamamladı.

Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş, “Kötü bir mağlubiyet, çok büyük bir hayal kırıklığı. Üzgün olmak da özür dilemek de yetmiyor, rakibin istekli oyununa hiç cevap veremedik.” dedi. Güneş, müsabakadan sonra yaptığı değerlendirmede, kazanma düşüncesiyle geldikleri müsabakada tam bir hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Cihan Aydın, Bilal Gölen, Abdullah Uğur Sarı

Göztepe: Lis, Koray Günter, Heliton, Bokele, Ogün Bayrak (Dk. 65 Nielsen), Dennis, Isaac Solet (90+4 İsmail Köybaşı), Tijanic (Dk. 90+4 Victor Hugo), Djalma Silva, Juan (Dk. 70 Matsuki), Fofana (Dk. 65 Ahmed Ildız)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro (Dk. 46 Denswil), Mendy, Lundstram, Eren Elmalı (Dk. 88 Barisic), Okay Yokuşlu, Ozan Tufan (Dk. 78 Umut Bozok), Visca, Bardhi (Dk. 46 Cham), Draguş (Dk. 46 Nwakaeme), Banza

Goller: Dk. 60 Isaac Solet, Dk. 90+2 Tijanic (Göztepe), Dk. 64 Banza (Penaltıdan) (Trabzonspor)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir