UEFA Avrupa Ligi: Fenerbahçe, Bir Puana Razı Oldu

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Fenerbahçe ile Manchester United, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Hakem Clement Turpin’in yönettiği karşılaşma 1-1 sona erdi.

Haber Merkezi / Fenerbahçe’nin golünü 49. dakikada Youssef En-Nesyri, Manchester United’ın golünü ise 15. dakikada Christian Eriksen kaydetti.

Fenerbahçe, organizasyonun ilk maçında Union Saint-Gilloise’i 2-1 mağlup ederken, ikinci haftada deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldı.

Kanarya, bu beraberlikle 3. hafta sonunda puanını 5’e yükseltti. Manchester United ise 3. maçında da berabere kalarak 3 puana çıktı.

Fenerbahçe, hafta sonunda ligde Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler bir sonraki UEFA Avrupa Ligi maç haftasında ise AZ Alkmaar deplasmanına gidecek.

Manchester United, hafta sonunda ligde West Ham United ile deplasmanda karşılaşacak. Erik ten Hag’ın ekibi UEFA Avrupa Ligi’nde ise bir sonraki maçta sahasında PAOK’u ağırlayacak.

15. dakikada sol kanatta topla buluşan Garnacho, kale sahası içine hareketlenen Mazraoui’ye pasını aktardı. Bu futbolcunun dokunduğu meşin yuvarlağı Zirkzee, geriden atağa katılan Eriksen’e aktardı. Eriksen, ceza yayı üzerinden sert bir vuruşla topu Livakovic’in sağından ağlara yolları: 0-1.

49. dakikada sol kanattan Saint-Maximin’in ortasında, ceza sahasındaki En-Nesyri kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1

Stat: Şükrü Saraçoğlu

Hakemler: Clement Turpin, Nicolas Danos, Benjamin Pages

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel (Rodrigo Becao dk. 61), Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Fred, Sofyan Amrabat, Dusan Tadic (İsmail Yüksek dk.79), Sebastian Szymanski (Mert Hakan Yandaş dk. 90), Allan Saint-Maximin (İrfan Can Kahveci dk. 79), Youssef En-Nesyri (Edin Dzeko dk. 79)

Manchester United: Andre Onana, Diogo Dalot, Matthijs De Ligt, Victor Lindelöf (Casemiro dk. 55), Lisandro Martinez, Manuel Ugarte, Christian Eriksen, Marcus Rashford (Antony dk. 73, Amad Diallo dk. 89), Noussair Mazraoui, Alejandro Garnacho, Joshua Zirkzee (Rasmus Höjlund dk. 55)

Goller: Youssef En-Nesyri (dk. 49) (Fenerbahçe), Christian Eriksen (dk. 15) (Manchester United)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir