Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan CHP Ve MHP’ye Ziyaret

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, CHP ve MHP’yi ziyaret etti. CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile görüşen Koç’a Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

CHP Genel Merkezi’nden ayrılan Ali Koç, MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Göztepe – Fenerbahçe maçında arkasından iterek yere düşürmesinin ardından başlayan tartışmalar devam ederken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’ne geldi.

CHP Lideri Özgür Özel ile görüşen Ali Koç’a Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Görüşmenin içeriğiyle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Görüşmenin ardından Özgür Özel de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ali Koç, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezine geldi. Koç’u MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız karşıladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Ali Koç’a Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Görüşmenin içeriğiyle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Ali Koç, Göztepe maçında saldırıya uğramıştı

Süper Lig’in ikinci haftasında oynanan Göztepe – Fenerbahçe karşılaşmasında ikinci yarı başlamadan önce saha kenarına inerek tribündeki Fenerbahçeli taraftarların yanına giden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a tribünlerden yabancı maddeler atılmıştı.

Koç’un deplasman tribününe alınmayan bazı Fenerbahçeli taraftarlar olduğu için tribüne gittiği öğrenilmişti.

İkinci yarı başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra deplasman tribününden ayrılan Koç, saha kenarında yürüdüğü sırada Fatih Özkan isimli bir kişiden aldığı darbeyle yere düşmüştü. Daha sonra yerden kalkan Koç, protokol tribününe dönmüştü.

Ali Koç, Göztepe maçında yaşanan olayda kendisini iten kişi ve ihmali bulunan tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bunun üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, Koç’u saha kenarında yürüdüğü sırada iterek düşüren Fatih Özkan’ı gözaltına almıştı.

Şüpheli, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Savcılıktaki sorgusu sonrası tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlı, ev hapsiyle cezalandırılmıştı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir