Zonguldak: Süzek Kanyonu Macera Parkuru

Süzek Kanyonu Macera Parkuru; Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi, Uzunahmetler Köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. Gökçebey İlçe Merkezi’ne yaklaşık 4 km. uzaklıktadır.

Süzek Kanyonu ve Macera Parkuru; Doğal ve kültürel açıdan potansiyeli olan bölgenin turizm altyapısının ve sosyo-kültürel altyapının iyileştirilmesine ve turizm gelirlerinin artırılmasına katkı sağlamak suretiyle bölgenin kalkınma potansiyelini harekete geçirmek için ve kanyonu ve yakın çevresini değerli ve çekici kılan en önemli unsur olan bozulmamış doğal yapısını görülmeye değer bir tabiat güzelliği olan yedi adet şelaleyi ön plana çıkartmak için yapılmıştır.

Şelalenin yer aldığı vadiye yaya olarak inmeniz ve dere boyunca yürümeniz gerekmekte. Zaman zaman dere içerisinden geçmek zorunluluğu olacağından kıyafet ve ayakkabı konusuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Mükemmel doğa manzaralarıyla karşılaşacağınız şelalelere gitmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanızı öneririz. Şelalelerin bulunduğu bölgede ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız işletme bulunmamaktadır.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir