Samsun: Nebiyan Yaylası

Nebiyan Yaylası; Samsun’un 19 Mayıs İlçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Yaylaya ulaşmak için 19 Mayıs ilçe merkezinden tabelaları takip etmeniz yeterli olacaktır.‎

1224 metre rakımla yer alan Nebiyan Yaylası, yeşilin her tonunun, şelalelerinin ve temiz havanın ziyaretçileri karşıladığı bir doğa ‎güzelliğidir.

Nebiyan Yaylası, muhteşem doğa bitki örtüsüyle yaz kış doğa tutkunlarının sıklıkla gittiği mekanlar arasındadır. Kendinizi adeta doğanın hakimiyetine bırakacağınız muhteşem iklimiyle görülmesi gereken en güzel yaylalardandır.

Etrafı ormanlarla kaplı Nebiyan Yaylası, görüntüsü ve muhteşem doğasıyla mest ediyor. Yayla, hava sıcaklıklarının bunalttığı sıcak yaz günlerinde serinlemek, rahat bir nefes almak, doğa ile baş başa kalmak için birebirdir.

Nebiyan Yaylası, muhteşem görüntüsüyle gürültülü şehir ortamından kaçıp doğanın sesini dinlemek isteyenlere kucak açıyor. Yaylaya gitmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanızı öneririz. Yöre halkı, oldukça sıcak ve samimidir. Size her türlü yardımda bulunacağından şüpheniz olmasın.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir