Her zayıf kadının bilmesi gereken sekiz moda ipucu

HABER MERKEZİ /’Çok zayıf’ görünme fikrinden nefret ediyorsanız, o zaman size biraz yardımcı olmamıza izin ver. İlk önce giyinirken, sizi daha ince yapan ve görünüşünüz için işe yaramayan şeyleri fark edin. Vücut tipinize neyin uygun olduğunu bilmek, görünüşünüzde büyük bir fark yaratabilir.

Bedeninize göre giyinirken desenlerden kumaşlara kadar dikkate alınması gereken birçok şey var. Sizin işinizi kolaylaştırmak için, her zayıf kadının denemesi gereken bazı ipuçlarını listeledik;

Canlı tonları seçin

Siyah, kadınlar tarafından en çok tercih edilen tonlardan biri olsa da, kadınlar bunun gibi koyu tonlardan kaçınmaya çalışılmalıdır. Bunun yerine, sizi daha ince göstermeyecek canlı tonlar seçmelisiniz.

Vücudu saran elbiselerden kaçının

Bu hiç akıllıca değil! İnce görünmenizi sağlayacak bodycon elbiselerden kaçınmaya çalışın. Bu tür elbiseler vücut şeklinizi alabilir ve bu da zayıf kadınlar için olumsuz bir görüntü oluşturabilir.

Doğru kumaşı seçin

Kumaş seçimi söz konusu olduğunda, yapılandırılmış ve kalın kumaşlar seçilmeli. Bu tür kumaşlar vücudunuzun ince değil kıvrımlı görünmesini sağlayabilir.

Dikey şeritlerden kaçının

Şeritler söz konusu olduğunda, sizi yalnızca daha ince gösterecekleri için dikey şeritlerden kaçının. Bununla birlikte, yatay çizgileri kolayca tercih edebilirsiniz.

Katmanlama

Giysilerinizi giymenin bir başka eğlenceli yolu da onları katmanlaştırmaktır. Açıklama dış giyim, kıyafetinizi yükseltir ve aynı zamanda bir kıvrım yanılsaması yaratır.

Kot pantolon tercihi

Eğer zayıf bacaklarınız varsa, o zaman skinny kot pantolonlar kesinlikle olmaz! Bundan kaçının ve düz kesim, genişletilmiş kot pantolonları deneyin.

Baskılı ve desenleri üstleri tercih edin

Bir kıvrım yanılsaması yaratmak için, ağır baskılı ve desenli üstleri deneyin. Boyut oluşturmak için sarılı yaka, fırfırlar, düğümler vb. detaylar da tercih edilebilir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir