Galatasaray’da Göztepe mesaisi

Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Göztepe maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haber Merkezi / Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı.

Daha sonra pas drilleri üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Tedavi sürecine devam edilen Omar Elabdellaoui, bugün Florya’da takımı ziyaret etti. DeAndre Yedlin, Martin Linnes ve Henry Onyekuru’nun tedavilerine devam edildi.

Galatasaray, Göztepe maçının hazırlıklarına yarın saat 11.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

1 futbolcu Kovid 19’a yakalandı

Galatasaray, bugün yapılan PCR testlerinde bir oyuncuda koronavirüse rastlandığını açıkladı. Galatasaray’dan konuya ilişkin yapılan açıklama;

“Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için bugün yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır.

Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir