Galatasaray’da Fatih Karagümrük mesaisi

Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Galatasaray, maçın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Haber Merkezi / Galatasaray, Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Tesisleri’nde medya mensuplarına açık şekilde yapılan antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde grup ve takım taktiği üzerinde hücum ve savunma organizasyonları çalışıldı. Antrenman yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Kerem Aktürkoğlu, kondisyonerler eşliğinde saha dönüş çalışmaları gerçekleştirdi. Dün yapılan antrenmanın ardından ağrıları olan Martin Linnes, yapılacak tetkikleri nedeniyle antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir