Galatasaray – Bursaspor Kardeş Payı: 1 – 1

Süper Lig’in 9. haftasında Türk Telekom’da karşı karşıya gelen Galtasaray ile Bursaspor’la 1-1 berabere kaldı. Bursaspor’un golünü 61. dakikada Aytaç Kara kaydederken, Galatasaray’ın golünü 77. dakikada Eren Derdiyok kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 19’a yükseltirken, Bursaspor’da puanını 9’a yükseltti. Galatasaray Süper Lig’in 10. haftasında Malatyaspor’a konuk olurken, Bursaspor evinde Alanyaspor’u konuk edecek.

Stat: Türk Telekom Stadyumu

Hakemler: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Serkan Olguncan, Bahattin Şimşek

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ozan (61’), Serdar (Maicon 20’), Ömer, Fernando (Selçuk 42’), Badou, Feghouli (Eren 22’), Belhanda, Rodrigues, Sinan

Bursaspor: Okan, Ertuğrul, Badji, Yusuf (Allano 58’), Chedjou, Barış, Aytaç, Cengiz Umut, Tunay (Stancu 82’), Sakho, Burak (Ramazan 74’)

Goller: Aytaç (61’), Eren (77’)

Fatih Terim: Kazanamamak hoş değil

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Kendi sahamızda puan kaybettik. Penaltıya kadar kalemizde de büyük bir tehlike görmedik. Sahada 11 futbolcumuz vardı ama maalesef 11 kişilik iyi bir performans görmedik. Pozisyon penaltı bu arada. Sadece yediğimiz golden sonra iyi reaksiyon verdik. Maçın son bölümünü iyi oynadık. 1-1’i bulduktan sonra 2. golü de atabilirdik ancak 1-0’dan gol de yiyebilirdik. Kaybetmedik ama kazanamamak hoş değil” dedi.

Samet Aybaba: Bir puan bana göre iyi değil

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, yaptığı açıklamada, “Oyuna çok iyi başladık, uzun süre iyi götürdük,özellikle golden sonra farkı açabilirdik. Ben burada çok üzgünüm 3 puan alamadığımız için.Bu maç oyuncularımıza ders olsun.Hızlı hücumlarda topun şiddetini ayarlayamadık ve çok basit bir gol yedik. Bir şeyleri doğru yaptığımıza inanıyorduk burada bunu taçlandırmak istiyorduk,burada Galatasaray’ı yenmek hepimizi motive edecekti, ama olmadı. Aldığımız bir puan bana göre iyi değil” ifadelerini kullandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir