Fenerbahçe’de Yukatel Denizlispor mesaisi

Süper Lig’in 32. haftasında Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Fenerbahçe, karşılaşmanın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haber Merkezi / Süper Lig’in 32. hafta maçında 5 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu yönetimindeki antrenman saat 11.00’da başladı ve tamamı basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Isınma, çabukluk ve pas çalışmalarıyla başlayan idman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam etti. Antrenman, dayanıklılık koşularıyla sona erdi.

Sadık Çiftpınar ve Harun Tekin’in tedavisine devam edilirken; yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olan ve rehabilitasyon süreci sonrası İstanbul’a dönen futbolcu Diego Perotti, düz koşulara başladı.

Fenerbahçe, Süper Lig’de 59 puanla 3. sırada yer alırken, Yukatel Denizlispor ise 29 puanla Lig’in son sırasında yer alıyor. Lig’in ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir