Fenerbahçe Beko Yarı Finalde

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi Play-off çeyrek final üçüncü maçında Türk Telekom’u 92-59 mağlup ederek, seriyi 2-1 yaptı ve yarı finalde Tofaş’ın rakibi oldu.

Beş maç üzerinden oynanacak ve 3 maç kazanan takımın adını finale yazdıracağı yarı final serisinin ilk maçı 1 Haziran Cumartesi günü oynanacak.

Karşılaşmanın Özeti:

Kalinic’in arka arkaya bulduğu 3 üçlükle maça iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, Ali Muhammed ve Melih’in sayı katkılarıyla televizyon molasını 13-8 önde geçti. Molanın ardından boyalı alanı iyi kullanan Fenerbahçe Beko, Guduric ve Ali Muhammed’le sayılar buldu: 17-12. İlk periyot Fenerbahçe Beko’nun 22-17 üstünlüğüyle tamamlandı.

Dış atışlardaki yüksek isabet oranını bu periyoda da taşıyan Fenerbahçe Beko; Sinan Güler ve Kostas Sloukas’la 2 üçlük buldu ve farkı çift hanelere çıkararak rakibine de mola aldırdı: 28-17. Mola sonrası etkili hücum organizasyonlarıyla sayılar üreten Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 46-31 önde gitti.

İkinci yarıda topu iyi paylaşan Fenerbahçe Beko, hücum ve savunmadaki agresif oyunuyla üçüncü periyodun televizyon molasına 53-37 önde girdi. Mola dönüşü farkın erimesine izin vermeyen Fenerbahçe Beko, final periyoduna 63-44 önde girdi.

Dördüncü periyotta taraftar desteğini de arkasına alan Fenerbahçe Beko, hem pota altında etkili bir performans gösterdi hem de dış atışlarla sayılar üretti ve maçı 92-59 kazandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir