En çılgın tırnak sanatı trendleri

Tırnaklar kesinlikle tanıştığımız insanlar üzerinde hemen izlenim bırakan şeylerden biridir. Asla kirliTırnaklar kesinlikle tanıştığımız insanlar üzerinde hemen izlenim bırakan şeylerden biridir. Asla kirl ve bakımsız tırnaklarla yakalanmak istemezsiniz, bu yüzden çoğumuz tırnaklarımıza ve bakımsız tırnaklarla yakalanmak istemezsiniz, bu yüzden çoğumuz tırnaklarımıza özen göstermeye ve mümkün olduğunca iyi görünmelerini sağlamaya çalışırız.

Haber Merkezi / Bazıları nötr renkli kısa tırnakları tercih eder, bazıları daha koyu bir tonu ve daha uzun tırnakları tercih eder, herkes hayatının bir noktasında kesinlikle kırmızı oje kullandı ve biz de tırnaklarımızı mevsimden mevsime değiştirme eğilimindeyiz.

Ancak tırnaklar, kişiliğinizi ve yaratıcılığınızı ifade etmenin bir yolu da olabilir. Ayrıca, denemesi eğlenceli olan bazı çılgın tırnak trendleri var. İşte bazı çılgın tırnak sanatı trendlerinin bir derlemesi.

Pom Pom

İlginç bir görünüm için pom pom tırnklar mükemmel gibi görünüyor. Eğlenceli, renkli ve pofuduklar, pek pratik değiller ama burada aradığımız bu değil, değil mi?

Akvaryum

Akvaryumlara hayran olanlar veya belki de suda hapsolmuş hava kabarcıklarına bakmak gibi olanlarınız için, bu sadece o büyülenmeyi besleyecek bir görünüm.

Çatal Bıçak Seti

Hiç temiz bir çatalınız yoksa, çatal bıçak tırnaklarınızı her zaman kullanabilirsiniz, değil mi? Bu tırnak sanatının geçmeye çalıştığı şey bu mu? Yoksa sadece çatal bıçak takımına takıntılı insanlar mı var?

Lego

Lego’ya bakarak yaşınızı hızlıca belirleyin. Heyecan verici olduğunu ve bir şeyler inşa edebileceğinizi düşünüyor musunuz? Yoksa Lego’yu üzerine bir kez basmanın acısıyla mı ilişkilendiriyorsunuz?

M & M

Dürüst olmak gerekirse, bu diğerlerine kıyasla normal görünen tek tuhaf tırnak sanatı trendi olmalı, ama o zaman bile bir iş görüşmesi için tırnaklarınızı böyle boyamazsınız, değil mi?

Karınca

İçinde canlı karıncaların olduğu tırnak sanatının neden yaratılması gerektiğini bilmiyoruz, ama yaşadığımız dünya bu. Her gün bilmek istemediğiniz yeni bir şey öğreniyorsunuz.

Sivilce

Bu sivilce tırnakları şimdiye kadar gördüğümüz en iğrenç şey ve bütün bir kostüm olarak nitelendirildiklerinden oldukça eminiz.

Sigara

Yani sigaranın kötü olduğunu biliyoruz ama bu tırnaklar sigara içiyor!

Diş

Sanırım diş hekimleri her yerde olacak ama adamım bu garip bir bakış.

Spiral

Spiraller, önceki tırnak sanatının bazılarının görünmesinden sonra neredeyse ortalama görünüyor, ancak bu oldukça garip olan başka bir trend. Mesela arkasındaki sebep nedir?

Sürüngen

Yılan derisine takıntılı olanlar için, işte size yepyeni bir görünüm. Buna sürüngen çivi sanatı deniyor ve dürüst olmak gerekirse, bu bir tür bomba.

Suşi

Yemek yemek için yeterince iyiyse, tırnak sanatı için yeterince iyidir, en azından söylemek istediğimiz budur.

Lav Lambası

Ve son olarak, lav lambası tırnak sanatı bizim favorimiz. Bakmak tuhaf bir şekilde tatmin edici. Soru şu ki, baloncuklar aslında bir lav lambasında olduğu gibi hareket ediyor mu yoksa sadece bu şekilde mi sıkışmışlar?

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir