Çırılçıplak pozuyla Instagram’ın ateşini yükseltti

Güney Afrikalı model Candice Susan Swanepoel, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bikinili pozlarla hayranlarının gönlünü kazanıyor. Ünlü model, bu sefer sınırları aşarak sahilde çırılçıplak uzandığı fotoğrafını paylaşarak Instagram’ın ateşini yükseltti.

Haber Merkezi / İki çocuk annesi Güney Afrikalı model Candice Susan Swanepoel, sosyal medya hesabı üzerinden bol bol bikinili pozlarını paylaşarak hayranlarının gönlünü kazanıyor.

Ünlü model, bu sefer sınırları aşarak sahilde çırılçıplak uzandığı fotoğrafını paylaşarak Instagram’ın ateşini yükseltti. Başta meslektaşları olmak üzere çok sayıda ünlü isim, cesur modelin fotoğrafının altına övgü dolu yorumlar yazdı.

Candice Susan Swanepoel kimdir?

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal ilinin Mooi River kasabasında Hollanda kökenli Afrikaner bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Candice Swanepoel, 15 yaşındayken Durban’daki bir bit pazarında keşfedildi. 16 yaşına geldiğinde bir günlük çalışmadan 5.000 Euro kazanır olmuştu.

Ekim 2005’te Vogue dergisinin Yunanistan sürümüne kapak olan Candice Swanepoel, pek çok reklamda ve moda çekiminde modellik yaptı. 2007 ve 2008 yıllarında Victoria’s Secret moda şovlarında podyuma çıkan model, diğer birçok moda şovunda da görev aldı. 2013 yılında Victoria’s Secret Fantasy Bra’yı taşıdı. Zeki Triko 2010 yaz mayo kataloğu çekimlerinde de modellik yapan Swanepoel, ayrıca Türkiye’de bir gazlı içecek reklamında oynamıştı.

Swanepoel’in sosyal medya hesabından yaptığı ve hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulan paylaşımlarından bazılarını sizler için derledik:

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir