Beşiktaş’tan net galibiyet

Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında Vodafone Park’ta Alanyaspor’u konuk etti. Sahadan 3-0 galip ayrılan Beşiktaş, puanını 67’ye yükseltti. Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Cenk Tosun, 58. dakikada Ghezzal ve 84. dakikada Nkoudou kaydetti.

Haber Merkezi / Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında Alanyaspor’u 3-0 mağlup ederek en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 5’e çıkardı.

Beşikta’ta sarı kart gören Josef de Souza cezalı duruma düştü. Brezilyalı oyuncu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş formasıyla 8’inci sezonunu geçiren Atiba Hutchinson, bu karşılaşmada yaptığı asitle siyah-beyazlı formayla en çok asist yaptığı sezona ulaştı.

Karşılaşmanın 11. dakikasında Cenk Tosun ile öne geçen Beşiktaş, devreye 1-0’lık üstünlükle girdi. Dakikalar 58’i gösterdiğinde ise sahneye Ghezzal çıktı ve durumu 2-0’a getirdi. Son sözü ise 85. dakikada N’Koudou söyledi ve Beşiktaş, Alanyaspor engelini 3 golle geçti.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Ümit Öztürk, Kerem Ersoy, Alpaslan Dedeş

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu – Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Ghezzal (Dk. 86 Gökhan Töre), Atiba (Dk. 86 Necip Uysal), Oğuzhan Özyakup (Dk. 77 Dorukhan Toköz), Larin, Cenk Tosun (Dk. 71 N’Koudou)

Alanyaspor: Marafona – Juanfran (Dk. 78 Tayfur Bingöl), Fatih, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun (Dk. 71 Efkan Bekiroğlu), Berkan, Salih (Dk. 71 Siopis), Babacar (Dk. 66 Kadzior), Davidson, Bareiro (Dk. 77 Mustafa Pektemek)

Goller: Dk. 11 Cenk Tosun, Dk. 57 Ghezzal, Dk. 85 N’Koudou (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Atiba, Josef de Souza, Sergen Yalçın (t.d) (Beşiktaş) – Salih Uçan, Ceyhun Gülselam (Aytemiz Alanyaspor)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir