Bandanaya stil vermenin en iyi beş yolu

Moda söz konusu olduğunda, iyi bir giyinme duygusuna sahip olmanız sizin lehinize olan bir durumdur. Bu aynı zamanda, genel görünümünüzü iyileştirebilecek şeyleri keşfetmeyi ve denemeyi seven biri olduğunuz anlamına da gelir. Kıyafetler tek başına kesinlikle kişiliğinizi tanımlayabilir ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Haber Merkezi / Ancak, kıyafetler tam anlamıyla uyuşmadığı zamanlarda yardıma aksesuarlar koşar. Aksesuarlar genelde görünümü tamamlayan şeydir. Bugün bandanaların kullanımından ve bu tek öğenin saniyeler içinde tüm görünümünüzü nasıl güçlendirebileceğinden bahsedeceğiz. Bir bandanayı modaya uygun bir şekilde nasıl kullanabileceğinize ilişkin bir kaç ipucunu sizler için sıraladık…

Sarın

Kıyafetinizi anında şık görünmesi için bir bandana kullanmanın en kolay ve tipik yolu, onu başınızın tepesine sarmaktır. Bandanayı bir üçgen oluşturacak şekilde ikiye katlayın ve üçüncüsünü tek başına bırakın. Bu şekilde, genel görünümünüze küçük bir şey eklerken tüm görünümünüzü değiştirebilirsiniz.

Kafa bandı olarak bağlayın

Bandana kullanmak ve şık görünmesini sağlamak için başka bir teknik de onu kafa bandı olarak takmaktır. Saçınızın kötü olduğu günlerde, ancak yine de şık bir şekilde dışarı çıkmak istediğinizde, bandananızı katlayarak bir saç bandı yapabilir ve her iki ucunu dağınık topuzunuzun altına bağlayabilirsiniz. Bandananız için kıyafetiniz yerindeyken öne çıkan zıt bir renk seçtiğinizden emin olun.

Saç tokası olarak kullanın

Bir saç tokası taşımayı mı unuttunuz veya bileğinize sardığınızı mı kaybettiniz? Telaşa gerek yok! Renkli ve baskılı bir bandana kullanarak saç tellerinizi güvende tutmak için saçınıza bağlayabilirsiniz. Bandananı üzerine bağlayarak at kuyruğu veya yarım saç takabilirsin. Bu teknik, genel kıyafetlerimizin çok sevimli ve kadınsı görünmesini sağlar.

Üst olarak kullanın

Bandana kullanarak saç şekillendirme fikirleriniz mi tükeniyor? Eh, büyük boyutlu baskılı bir bandanadan kolayca bir üst oluşturabilirsiniz. Bandananın iki ucunu arkaya bağlayın ve üçüncü ucunu önde arkasız bir görünümle bırakın. Daha yaratıcı olmak istiyorsanız, bandananın iki farklı tonunu ve baskısını bağlayabilir ve yazları kolsuz üst olarak kullanabilirsiniz.

Boynunuzun etrafına sarın

Son olarak, katmanlı kolyelerin büyük bir hayranı değilseniz boynunuzda bir bandana ile çalışabilirsiniz. Basılı küçük bir bandana, boynunuza düğümleyerek kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Süper şık görünür ve genel görünümünüze çok taze bir hava katar.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir